Advertorial
Home » Advertorial » DOCLAB MEMPUNYAI SERUM HYALURONIC ACID UNTUK KESIHATAN MUKA

DOCLAB MEMPUNYAI SERUM HYALURONIC ACID UNTUK KESIHATAN MUKA

doclab

Dalam dunia kosmetik, salah satu unsur yang telah dibuktikan secara saintifik, dan sangat memberikan manfaat dan selamat digunakan ialah hyaluronic acid. Ia adalah pelembap yang terbaik dan sangat sesuai bagi kulit yang sensitif, dan bagi wanita yang hamil.

Sebenarnya, hyaluronic acid sudah berada dalam tubuh secara semulajadi. Oleh itu ia tidak menyebabkan tindakbalas alahan kepada pengguna. Ia banyak terdapat pada kulit. Ia berfungsi untuk mengekalkan kekenyalan kulit. Oleh itu ia bertindak secara berpasangan dengan kollagen untuk mengekalkan kekenyalan dan kelembapan kulit, agar ia sentiasa kelihatan muda.

Dalam industri kosmetik, hyaluronic acid, dapat dihasilkan dengan dua cara, melalui proses kimia dan secara natural. Kedua-dua cara ini boleh digunakan dalam semua jenis kulit, tanpa menyebabkan masalah alahan dan iritasi.

Hyaluronic acid,  merupakan komponen pelembab yang sangat baik, karena dapat menarik air dan menghantarkannya  ke dalam sel-sel kulit. Ia lebih unggul jika dibandingkan bahan pelembab lain seperti gliserol dan urea. Ini disebabkan, pertama, ia mampu mengekalkan kelembapan 1.000 kali lebih banyak dari pelembap yang lain. Kedua, ia mampu mengekalkan kelembapan kulit walaupun dalam cuaca yang kering dan panas.

 

Kemampuan hyaluronic acid untuk mengekalkan kelembaPan ini juga membantu kulit kelihatan lebih cerah, mengurangkan kedutan dan mengekalkan keanjalan kulit.

Saya mencadangkan menggunakan produk DOCLAB yang mengandungi serum hyaluronic acid, bagi wanita yang mempunyai masalah muka seperti kulit yang kering, mengalami kedutan tahap sederhana, mengalami kulit yang menggelupas dan jerawat dan jeragat yang sederhana.

Produk DOCLAB dalam bentuk ampule, untuk sapuan kulit, mengandungi yaluronik acid, yang mesta kulit termasuk kulit yang berminyak dan sensitif. Boleh digunakan pada wanita hamil.

Produk DOCLAB dalam bentuk ampule, untuk sapuan kulit, mengandungi hyaluronik acid, yang mesra kulit termasuk kulit yang berminyak dan sensitif. Boleh digunakan pada wanita hamil.

Bagi yang berminat menjadi pengedar boleh hubungi Dr Norleza di 013 392 2392. Boleh membeli produk juga dengan beliau.

Harga satu kotak DOCLAB KOREA AMPULE RM138+RM6 (BELANJA POS) mengandungi 5 ampules.

Leave a Reply

Scroll To Top
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: