Penafian

Dengan memasuki blog ini, pelawat secara automatik akan tertakluk kepada beberapa penafian atau terma berikut:

  1. Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman dan informasi sahaja.
  2. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di blog ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri samada hasilnya berkesan atau tidak. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas keputusan pembacanya.
  3. Segala produk yang diulas di blog ini adalah mengikut pengetahuan dan pengalaman penulis dan jika pembaca membelinya, ia adalah sepenuhnya di atas keputusan pembeli. Namun adalah disyorkan untuk merujuk kepada doktor anda dahulu untuk mengetahui adakah ia sesuai dengan sejarah dan keputusan terkini keadaan kesihatan anda. Harus diingat, nasihat doktor yang merawat anda hendaklah diutamakan berbanding cadangan penulis di blog ini kerana doktor anda lebih mengetahui latar belakang dan mempunyai rekod kesihatan anda yang menyeluruh berbanding penulis.
  4. Tidak dijamin segala artikel di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukannya.
  5. Sebahagian artikel mungkin sudah tidak sesuai lagi pada satu-satu masa. Maka, ia adalah di luar kawalan penulis.
  6. Pihak admin dan Dr Zubaidi berhak mengubahsuai soalan yang datang daripada pembaca mengikut kesesuaian dan melindungi identiti pembaca tersebut daripada dikenali umum.
  7. Segala komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri jika ia melanggar undang-undang negara. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut.
  8. Segala komen tertentu oleh pemberi komen, boleh digunakan oleh pihak kami sama ada untuk kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan. Tetapi kami tetap memberi kredit kepada individu tersebut.
  9. Dibenarkan untuk menyiarkan artikel daripada blog ini, dengan memberikan kredit kepada blog ini.

Bahagian penafian ini akan dikemas-kini dari masa ke semasa. Terima kasih.

 

-ADMIN-

error: Content is protected !!