Advertorial
Home » Doktor Menjawab » Saiz zakar kecil sebelum berkahwin

Saiz zakar kecil sebelum berkahwin

SAIZ ZAKAR KECIL SEBELUM BERKAHWIN

 

“Salam doctor, benarkah zakar lelaki yang sudah berkahwin lebih besar berbandingkan dengan lelaki yang belum berkahwin. Saya masih risau mengenai saiz zakar saya kerana saya akan berkahwin tidak lama lagi. Mohon pencerahan. Terima kasih”

 

WA ALAIKUM MUS SALAM

 

Zakar seorang lelaki tidak sama jika dibandingkan dengan seorang lelaki lain. Saiz dan bentuk zakar bergantung kepada baka keturunan dan umur.

 

Saiz dan bentuk zakar seorang yang sudah berkahwin selalunya lebih besar berbandingkan ketika dia masih bujang mungkin disebabkan kerap melakukan hubungan seks dengan isteri menyebabkan otot-otot zakar lebih mudah mengembang dan membesar.

 

Jadi tidak perlu risaukan bentuk dan saiz. Apa yang lebih penting ialah zakar sebagai alat kelamin mampu mengeras dan berfungsi dengan baik semasa hubungan seksual dengan isteri.

 

Bagi lelaki yang sudah berkahwin dan mengalami masalah ketegangan zakar, boleh mengembalikan ketegangan zakar dan mengatasi masalah ereksi, boleh gunakan suplemen Men’s Formula dan Tongkat Ali keluaran UTM.

 

wallahu a’lam.

Bagi meningkatkan kecergasan dan tenaga dalaman lelaki, saya mencadangkan suplemen Men’s Formula keluaran dari Biotropics Malaysia Berhad. Formulasi oleh saintis herbalist tempatan.

Men’s Formula ini diformulasikan dengan teknologi Physta® Tongkat Ali dan 6 tumbuhan herba yang telah menjalani ujian klinikal iaitu :

 

  1. Tongkat Ali – Untuk meningkatkan stamina kelakian
  2. Maca Root – Untuk meningkatkan kualiti air mani
  3. Devil’s Thorn – Untuk melancarkan darah dalam batang zakar
  4. Horny Goat – Untuk meningkatkan tahap libido
  5. Cordyceps – Untuk memudahkan proses sintesis tenaga badan
  6. Ginseng – Untuk mencergaskan dan menyegarkan badan

Disyorkan oleh Dr Ismail Tambi, pakar sakit tuan (Malaysia’s Clinical Andrologist).

Info lanjut boleh whatsapp saya 019 7022391.

 

Leave a Reply

Scroll To Top
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: