Advertorial
Home » Doktor Menjawab » Mahu Hamil dengan Ekstrak Kacip Fatimah

Mahu Hamil dengan Ekstrak Kacip Fatimah

MAHU HAMIL DENGAN EKSTRAK KACIP FATIMAH

Salam Dr Zubaidi, nahu bertanya. Dr masih jual lagi ke produk Kacip Fatimah? sudah 5 tahun berkahwin, tapi masih belum ada rezeki untuk hamil. ini kakak saya ada cuba produk ni, alhamdulillah dia hamil selepas 1 botol makan.

Jadi saya ingat nak cuba. Terima kasih.

 

 

Walaikumusalam.

Alhamdulillah. Gembira saya mendapat tahu kakak puan hamil setelah mencuba mengamalkan Ekstrak Kacip Fatimah yang menjadi asbab menyelesaikan masalah beliau.

Bagi masalah kesuburan, saya mencadangkan puan dan suami menjalankan pemeriksaan doktor dulu bagi mengetahui punca masalah yang dialami.

Masalah kesuburan ini boleh disebabkan oleh pihak lelaki dan juga oleh pihak perempuan.

 

Namun bagi mereka yang belum bersedia berjumpa untuk berjumpa dengan pakar kesuburan, mungkin atas faktor kewangan atau kesibukan kerja, boleh mencuba Ekstak Kacip Fatimah bersama vitamin C dan E.

Tempuh percubaan ini, saya cadangkan 3 bulan. Selain itu cuba kurangkan berat badan, kurangkan pengambilan gula dalam makanan dan minuman, kurangkan pengambilan kafein, ambil banyak sayur dalam makanan dan minum air kosong secukupnya.

Banyakkan doa dan bersedekah.

Semoga bermanfaat.

 

Iklan:

 

Untuk masalah kitaran haid yang tidak menentu, saya mencadangkan Ekstrak kacip fatimah diambil bersama vitamin C dan vitamin E. Boleh dapat dari wakil pengedar kami.

 

 

 

 

Boleh dapatkan Ekstrak Kacip fatimah dan Vitamin E dar wakil-wakil kami.

 

Boleh klik pada bendera negeri tuan. http://needsvenue.com.my/Reseller/

 

 

Leave a Reply

Scroll To Top
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: