Advertorial
Home » Sakit Kulit » CARA MENGENAL SUATU PRODUK KECANTIKAN MENGANDUNGI MERKURI

CARA MENGENAL SUATU PRODUK KECANTIKAN MENGANDUNGI MERKURI

Produk DOCLAB dalam bentuk ampule, untuk sapuan kulit, mengandungi yaluronik acid, yang mesta kulit termasuk kulit yang berminyak dan sensitif. Boleh digunakan pada wanita hamil.

Produk DOCLAB dalam bentuk ampule, untuk sapuan kulit, mengandungi hyaluronik acid, yang mesta kulit termasuk kulit yang berminyak dan sensitif. Boleh digunakan pada wanita hamil.

 

Produk kosmetik dan kecantkan yang mengandungi bahan terlarang MERKURI biasanya menjanjikan wajah putih dalam tempuh masa yang singkat. Masa yang diperlukan antara seminggu hingga dua minggu saja menggunakan produk ini, wajah pengguna dijamin menjadi putih.

 

 

 

Produk kecantik sebegini sangat berbahaya kerana ia merosakkan struktur kulit, saraf, otak, ginjal, serta gangguan perkembangan janin. Jangan lupa, merkuri juga boleh menyebabkan kanser.

 

 

 

 

Saya mencadangkan wanita yang mengalami kulit yang kering menggunakan produk hyaluronik acid, yang mesta kulit termasuk kulit yang berminyak dan sensitif. Boleh digunakan pada wanita hamil.

 

 

 

Boleh didapati dengan wassap Dr Norleza 013 3922392

 

 

 

PRODUK NATURAL DAN SUNNAH BOLEH DIDAPATI DARI KEDAI ONLINE KAMI

Produk kecantikan yang selamat DOCLAB mengandungi Hyaluronic Acid sebagai pelembap muka yang terbaik.

 

DOCLAB

 

 Bagi wanita yang mengalami kulit yang kering menggunakan produk hyaluronik acid, yang mesta kulit termasuk kulit yang berminyak dan sensitif. Boleh digunakan pada wanita hamil. Boleh didapati dengan wassap Dr Norleza 013 3922392

 

(KLIK DI SINI)  NEEDSVENUE.COM.MY 

Leave a Reply

Scroll To Top
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: